Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Äventyr

Gladiator

När kejsaren Marcus Aurelius börjar bli gammal börjar hans son Commodus att oroa sig för att bli utkonkurrerad av de som åtnjuter faderns gunst. Den store generalen Aelius Maximus blir därför dömd till döden, men undkommer sina bödlar.

Längd: 
2 tim 50 min
Ålder: 
Ej granskad

Monster Hunter

När Artemis och hennes lojala soldater transporteras till en ny värld, hamnar de i en desperat strid mot enorma fiender med otroliga krafter.

Premiären har flyttats fram till 19 februari 2021

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Free Guy

En bankman upptäcker att han i själva verket är en bakgrundskaraktär i tv-spelet Free City.

Premiären har tyvärr blivit uppskjuten. Nytt premiärdatum ej klart.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Häxorna

Dahls älskade historia ges nytt liv för dagens publik i Robert Zemeckis visuellt innovativa film. En rolig och hjärtevärmande berättelse om en ung föräldralös pojke som i slutet av 1967 kommer att bo hos sin kärleksfulla mormor i den lilla staden Demopolis i Alabama.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Familjen Bigfoot

Nu får svenska biobesökare åter träffa familjen Bigfoot! Det har gått en tid sedan familjens hisnande äventyr i Bigfoot Junior. Pappa Bigfoot har blivit världsberömd, och vill använda sitt kändisskap till att förändra världen.

Längd: 
1 tim 29 min
Ålder: 
7 år

The King's Man

När några av historiens värsta tyranner planerar ett krig för att utplåna miljontals människor, måste en man gå en kamp mot klockan för att stoppa dem. Se hur den allra första underrättelsebyrån bildades i "The King's Man".

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Rymdresan

12-åriga Mariana och hennes styvbror Marcus hamnar ombord på en hemmabyggd raket. Bakom raketbygget står Albert, en lätt galen vetenskapsman, och hans hjälpreda Lemming, en talande lämmel.

Längd: 
1 tim 15 min
Ålder: 
Barntillåten

Sidor