Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Action

Tenet

En innovativ action-blockbuster som utspelas i en värld av internationell spionverksamhet.
Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

The New Mutants

I ett avlägset mentalsjukhus hålls en grupp unga mutanter inspärrade för psykiatrisk övervakning. En rad märkliga händelser gör att deras nya förmågor och vänskap sätts på prov samtidigt som de kämpar för sin överlevnad.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Bloodshot

Soldaten Ray Garrison har nyligen dödats i strid men fått livet tillbaka – nu som supermänniskan Bloodshot. Med en armé av nanoteknologi i sina vener är han en ostoppbar kraft – starkare än någonsin och med en förmåga att självläka direkt.

Längd: 
1 tim 49 min
Ålder: 
15 år

The Gentlemen

Amerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.

Längd: 
1 tim 53 min
Ålder: 
15 år

Sonic the Hedgehog

Sonics försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski. Sonic och Tom samarbetar för att försöka stoppa den skurkaktiga Dr Robotnik från att fånga Sonic och använda sina enorma krafter för att ta över världen.

Längd: 
1 tim 39 min
Ålder: 
7 år

Black Widow

Natasha Romanoff, mer känd som Black Widow, är Avengers farligaste spion någonsin. Men nu hinner hennes förflutna slutligen i kapp henne.

Premiären är uppskjuten.
Inget nytt premiärdatum är ännu fastställt.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Top Gun: Maverick

Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av flygvapnets bästa piloter, är Pete ”Maverick” Mitchell där han hör hemma – en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Wonder Woman 1984

Vi snabbspolar till 1980-talet när Wonder Woman ställs inför två helt nya fiender: Max Lord och The Cheetah.

Premiären är flyttad till 14 augusti

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Mulan

När Kinas kejsare skickar ut en order att en man från varje familj måste tjänstgöra i den kejserliga armén för att bekämpa ett anfall som hotar Kina, tar Hua Mulan, den äldsta dottern till en stor krigare, sin åldrande fars plats.

Längd: 
1 tim 55 min
Ålder: 
11 år

No Time to Die

Bond lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig bli mer förrädiskt än väntat.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Sidor