Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Action

Gladiator

När kejsaren Marcus Aurelius börjar bli gammal börjar hans son Commodus att oroa sig för att bli utkonkurrerad av de som åtnjuter faderns gunst. Den store generalen Aelius Maximus blir därför dömd till döden, men undkommer sina bödlar.

Längd: 
2 tim 50 min
Ålder: 
Ej granskad

Monster Hunter

När Artemis och hennes lojala soldater transporteras till en ny värld, hamnar de i en desperat strid mot enorma fiender med otroliga krafter.

Premiären har flyttats fram till 19 februari 2021

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

The Comeback Trail

Producenten Max Barber är grovt skuldsatt efter hans senaste filmfiaskon. Med hans liv som insats bestämmer sig Max för att producera en ny film, där han ska försöka ta död på huvudrollen för att plocka ut försäkringspengarna.

Längd: 
1 tim 44 min
Ålder: 
11 år

Free Guy

En bankman upptäcker att han i själva verket är en bakgrundskaraktär i tv-spelet Free City.

Premiären har tyvärr blivit uppskjuten. Nytt premiärdatum ej klart.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Honest Thief

Liam Neeson är bankrånaren Tom Carter, som länge gäckat polisen med sina smarta kassaskåpskupper. När han plötsligt träffar kvinnan i sitt liv tar han beslutet att lämna över sig själv och alla stulna miljoner till polisen.

Längd: 
1 tim 39 min
Ålder: 
15 år

The King's Man

När några av historiens värsta tyranner planerar ett krig för att utplåna miljontals människor, måste en man gå en kamp mot klockan för att stoppa dem. Se hur den allra första underrättelsebyrån bildades i "The King's Man".

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Peninsula

Den koreanska halvön är förstörd och Jung-seok, en före detta soldat som har lyckats fly utomlands, får ett hemligt uppdrag att återvända. När han och hans team oväntat möter överlevande börjar den allra sista kampen att fly från den övergivna halvön igen.

Längd: 
1 tim 56 min
Ålder: 
15 år

Greenland

Familjen Garrity kämpar för att överleva samtidigt som en dödlig komet är på väg mot jorden. John, hans fru Allison och deras lilla son Nathan gör en riskfylld resa för att ta sig till en säker plats.

Längd: 
2 tim 1 min
Ålder: 
15 år

The New Mutants

Marvel Entertainment och Twentieth Century Studios presenterar "The New Mutants", en skräckthriller som utspelar sig i ett avlägset mentalsjukhus där en grupp unga mutanter hålls inspärrade för psykiatrisk övervakning.

Längd: 
1 tim 34 min
Ålder: 
15 år

Sidor