Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Action

Peninsula

"Peninsula" är en helt fristående film som äger rum fyra år efter zombieutbrottet i "Train to Busan".

Längd: 
1 tim 56 min
Ålder: 
15 år

Greenland

Familjen Garrity kämpar för att överleva samtidigt som en dödlig komet är på väg mot jorden. John, hans fru Allison och deras lilla son Nathan gör en riskfylld resa för att ta sig till en säker plats.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Batman Begins

Den ursprungliga berättelsen om hur Bruce Wayne bestämmer sig för det goda och sitt alter ego Batman. Bruce Wayne ser sina föräldrar mördas och vill hämnas på förövaren. Men - han inser att hämnd inte löser något, utan blir i stället Batman.

Längd: 
2 tim 20 min
Ålder: 
11 år

The Dark Knight

Nu har den mörke riddaren bestämt sig: han ska en gång för alla få ett slut på den organiserade brottsligheten i Gotham City. Till sin hjälp har han polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent - och de visar sig vara en sällsynt bra brottsbekämpartrio.

Längd: 
2 tim 31 min
Ålder: 
11 år

Tenet

Christopher Nolans "Tenet" är en episk actionfilm som tar sitt avstamp i den internationella spionvärlden.

Längd: 
2 tim 30 min
Ålder: 
15 år

The New Mutants

I ett avlägset mentalsjukhus hålls en grupp unga mutanter inspärrade för psykiatrisk övervakning. En rad märkliga händelser gör att deras nya förmågor och vänskap sätts på prov samtidigt som de kämpar för sin överlevnad.

Premiären framflyttad till 2/9

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Bloodshot

Soldaten Ray Garrison har nyligen dödats i strid men fått livet tillbaka – nu som supermänniskan Bloodshot. Med en armé av nanoteknologi i sina vener är han en ostoppbar kraft – starkare än någonsin och med en förmåga att självläka direkt.

Längd: 
1 tim 49 min
Ålder: 
15 år

The Gentlemen

Amerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.

Längd: 
1 tim 53 min
Ålder: 
15 år

Sidor