Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Drama

Hope Gap

Grace och Edward har varit gifta i 29 år. När sonen Jamie hälsar på i deras hus vid havet över helgen, berättar Edward att han ska lämna Grace. Nästa dag. Som vilket uppbrott som helst.

Längd: 
1 tim 40 min
Ålder: 
Ej granskad

Marie Curie

Från 1870-talet till modern tid, "Marie Curie: Pionjär. Geni. Rebell" är en resa genom Marie Curies liv – hennes passionerade förhållanden, vetenskapliga genombrott och konsekvenserna som följde för henne och världen.
Längd: 
1 tim 49 min
Ålder: 
Ej granskad

Promising Young Woman

Alla sa att Cassie var en lovande ung kvinna ... tills en mystisk händelse plötsligt ändrade riktningen för hennes framtid. Men ingenting i Cassies liv är vad det verkar vara: hon är grymt smart, obarmhärtigt listig och hon lever ett hemligt dubbelliv om natten.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Cykeltjuven - Klassiker

Endast tre verk har någonsin erövrat förstaplatsen på Sight & Sounds berömda topplista då världens främsta regissörer varje decennium får utse historiens bästa filmer. Vittorio de Sicas CYKELTJUVEN, ”Citizen Kane” och ”Tokyo Story”.

Längd: 
1 tim 29 min
Ålder: 
15 år

Min pappa Marianne

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner.

Längd: 
1 tim 50 min
Ålder: 
Barntillåten

The Call of the Wild

"The Call of the Wild - Skriet från vildmarken" bygger på den älskade historien om Buck, en godhjärtad hund vars liv vänds upp och ned när han plötsligt tvingas flytta från tryggheten i Kalifornien till Alaskas vildmarker.

Längd: 
1 tim 40 min
Ålder: 
11 år

Charter

Sameblod-regissören Amanda Kernell är tillbaka med ännu ett starkt kvinnoporträtt.

Längd: 
1 tim 34 min
Ålder: 
11 år

Spring Uje spring

Uje Brandelius självbiografiska berättelse vävs ihop med popmusik om livet och vardagen. Det är när livet tar vändningar du inte kunde fantisera om som frågan ställs på sin spets: vad är det som är värt nåt?

Längd: 
1 tim 15 min
Ålder: 
Ej granskad

1917

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater, Schofield och Blake, ett till synes omöjligt uppdrag.

Längd: 
1 tim 50 min
Ålder: 
15 år

Sidor