Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Drama

Scarface

Redan i uppsamlingslägret i Miami lär sig den unge kubanen Tony Montana den brutala sanningen. Det är bara brott som lönar sig för en fattig flykting. Den blomstrande kokainsmugglingen blir hans språngbräda till framgång.

Längd: 
2 tim 50 min
Ålder: 
Ej granskad

Gladiator

När kejsaren Marcus Aurelius börjar bli gammal börjar hans son Commodus att oroa sig för att bli utkonkurrerad av de som åtnjuter faderns gunst. Den store generalen Aelius Maximus blir därför dömd till döden, men undkommer sina bödlar.

Längd: 
2 tim 50 min
Ålder: 
Ej granskad

Tills solen går upp

När Peder springer på sin före detta flickvän Hanna har många år passerat och de är båda lyckligt gifta på varsitt håll. Samtidigt dras de fortfarande till varandra men ingen av dem vill bryta upp sina äktenskap eller vara otrogna.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

De Gaulle

Maj 1940. Charles de Gaulle har just utnämnts till general och lämnar sin hustru och de tre barnen i östra Frankrike för att arbeta för regeringen i Paris.

Längd: 
1 tim 49 min
Ålder: 
11 år

Misbehaviour

Året är 1970, och den ambitiösa medelklasstjejen Sally har motvilligt tvingats inse att attityden hos män i hennes omgivning sätter käppar i hjulet för karriären.

Längd: 
1 tim 47 min
Ålder: 
7 år

On The Rocks

On the Rocks är Sofia Coppolas nya film med Bill Murray och Rashida Jones i huvudrollerna.

En ung mamma i New York börjar få funderingar kring sitt äktenskap, och slår sig ihop med sin egensinnige playboy-pappa för att börja skugga sin man. Det blir ett komiskt äventyr genom stan, där far och dotter kommer närmare varandra trots en mängd incidenter på vägen.

Längd: 
1 tim 36 min
Ålder: 
7 år

Sångklubben

För en grupp kvinnor på en militärbas i England är oron för makar som befinner sig i strid vardag. Bland dem finns respektingivande Kate och levnadsglada Lisa, som tar sig an uppdraget att hitta något som förenar dem.

Längd: 
1 tim 43 min
Ålder: 
Barntillåten

Shirley

Skräckförfattaren Shirley Jackson bor i ett stort hus i en liten amerikansk stad. Hennes make som är collegeprofessor bjuder en av sina protegéer och hans flickvän att flytta in hos dem. Men vad som skulle blivit en intellektuell och kreativ samvaro förvrängs snart till ett socialt spel, misstänkt likt de psykologiska thrillers Shirley är berömd för.

Längd: 
1 tim 47 min
Ålder: 
Ej granskad

Döden på Nilen

I ”Döden på Nilen” förvandlas Hercule Poirots egyptiska äventyr ombord på en glamorös flodbåt till en skrämmande jakt på en mördare när en idyllisk smekmånad blir krossad av ond bråd död.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Sidor