Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Komedi

Encanto

En högst ovanlig familj, Madrigal, som levt gömd i de colombianska bergen, i ett magiskt hus, i en livfull stad, på en underbar, förtrollad plats som kallas för en Encanto.
Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Ghostbusters: Afterlife

En ensamstående mamma med två barn flyttar till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters – och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Ron rör om

Det här är berättelsen om den lite blyga skolkillen Barney och Ron, hans nya digitala robotkompis som är tänkt att bli hans bästa vän.

Längd: 
1 tim 47 min
Ålder: 
7 år

Baby-bossen 2: Familjeföretaget

Bröderna Templeton - Tim och hans Babyboss-lillebror har blivit vuxna och glidit isär. Tim är gift och hemma-pappa. Ted är hedgefond-VD. Men en ny babyboss med ett banbrytande tillvägagångssätt och inställningen att ”allt är möjligt” kommer att föra dem samman igen...

Längd: 
1 tim 47 min
Ålder: 
7 år

Dag för dag

Fem personer ger sig ut på en husbilsresa genom Europa för att uppfylla en äldre mans sista önskan.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Häxorna (sv tal)

Dahls älskade historia ges nytt liv för dagens publik i Robert Zemeckis visuellt innovativa film. En rolig och hjärtevärmande berättelse om en ung föräldralös pojke som i slutet av 1967 kommer att bo hos sin kärleksfulla mormor i den lilla staden Demopolis i Alabama.

Längd: 
1 tim 45 min
Ålder: 
11 år

The Big Lebowski

Jeffrey Lebowski är en arbetslös bohem som allmänt går under namnet ”The Dude”. Han tillbringar sina dagar med att spela bowling och dricka White Russian. Men en dag bryter sig två män in i hans bostad och påstår att han är skyldig deras uppdragsgivare pengar.
Längd: 
1 tim 59 min
Ålder: 
Ej granskad

Tills solen går upp

När Peder springer på sin före detta flickvän Hanna har många år passerat och de är båda lyckligt gifta på varsitt håll. Samtidigt dras de fortfarande till varandra men ingen av dem vill bryta upp sina äktenskap eller vara otrogna.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Sidor