Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Komedi

Britt-Marie var här

Britt-Marie är inte alls någon ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. När hon lämnar sin man efter 40 års äktenskap och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Green Book

Tony Lip, en fd utkastare från de italiensk-amerikanska kvarteren i Bronx New York, anställs för att köra den världsberömda klassiska pianisten Don Shirley, med rötter i den afroamerikanska kulturen, på en konsertturné genom djupaste amerikanska södern. Ett minst sagt udda par.

Längd: 
2 tim 10 min
Ålder: 
7 år

Grinchen

Varje år runt juletid stör de hans lugna ensamhet med sina allt större, mer skinande och mer högljudda festligheter.

Längd: 
1 tim 30 min
Ålder: 
Barntillåten

Sune vs Sune

När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också, och det är ju verkligen ingen bra start på fyran. Sune måste använda all sin list för att inte Sophie ska lämna honom och välja den nye Sune.
Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Lyckligare kan ingen vara

Lyckligare kan ingen vara kretsar runt fem par i olika generationer. Deras liv vävs samman av tillfälligheter men ibland genom mycket avsiktliga val där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. Taxichauffören, Robert får av en slump en körning till en filminspelning.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad