Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Komedi

Frost 2 3D

Äntligen får vi möta Elsa och Anna igen. Den här gången ger de sig iväg från Arendal på en äventyrlig resa för att ta reda på mer om sitt förflutna, som visar sig vara fyllt av mysterier.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Blinded by the Light

I 80-talets England kämpar en tonåring med pakistanskt ursprung med passa in både i skolan och hemma. Men när han en dag upptäcker Bruce Springsteens musik förändras allt.

Längd: 
1 tim 54 min
Ålder: 
Ej granskad

Toy Story 4 3D

Woody har alltid känt sig säker på var han hör hemma och att hans viktigaste uppgift är att ta hand om sitt barn, vare sig det är Andy eller Bonnie.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

The Dead Don't Die

I den sömniga småstaden Centerville står något inte riktigt rätt till. Månen är extra stor, dygnets timmar blir oförutsägbara och djur börjar visa ovanliga beteenden. Ingen vet riktigt varför. Nyhetsrapporterna är läskiga och forskare börjar bli oroliga.

Längd: 
1 tim 43 min
Ålder: 
Ej granskad

Good Boys

Efter att ha blivit inbjuden till sin första kyssfest får 12-årige Max panik eftersom han inte vet hur man kysser någon.

Längd: 
1 tim 35 min
Ålder: 
Ej granskad

Yesterday

Oscarvinnande Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) ansluter sig till berömda manusförfattaren Richard Curtis (Love Actually, Nothing Hill) för en ny komedi med Lily James, Himesh Patel och Kate McKinnon.

Igår kände alla till vilka The Beatles var. Idag är det bara Jack som känner till deras låtar. Han är på väg att bli något riktigt stort.

Längd: 
1 tim 57 min
Ålder: 
Barntillåten