Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Från den 29 september tas restriktionerna för sammankomster bort. Vi har dock valt att fortsätta lämna en ledig stol mellan varje sällskap för att våra besökare ska känna sig bekväma. Till Bondpremiären No Time To Die använder vi platsbokning. Ni väljer själv platser på bokningssidan och systemet ser till att det lämnas en stol mellan varje sällskap. Vi ber att ni kommer i god tid för att undvika kö. Kassan öppnar 45 min före föreställning.

Salongen har 291 platser.. Vi städar noggrant och spritar kontaktytor samt vädrar salongen mellan föreställningarna. Våra toaletter har beröringsfria sensorer för handfat och spolning. Skulle ni av någon anledning känna er osäkra återlöser vi givetvis biljetterna.

Till er som frågat vilka låtar som spelas före filmerna kan ni under tiden roa er med att leta upp era favoriter i denna Spotifylista. Här hittar ni många av de låtar som spelats senaste åren (i hyfsad kronologisk ordning).

Vi följer myndigheternas riktlinjer och håller oss kontinuerligt uppdaterade.
 

Här hittar du mer information om coronaviruset

Folkhälsomyndigheten - information och svar på frågor

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns information om viruset och smittspridning samt en lista med frågor och svar.

Folkhälsomyndighetens information om coronaviruset

Har du frågor om coronaviruset? Ring 113 13

Har du frågor om coronaviruset och covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13 (SOS Alarm). All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.