Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Drama

Utvandrarna

Hemma på gården i Småland ser Kristina och Karl Oskar hur livet sinar. I väst, över det stora havet, hörs berättelser om en ny värld. Om en chans att börja om. Om chansen till ett nytt bättre liv.

Längd: 
2 tim 28 min
Ålder: 
11 år

Så jävla easy going

18-åriga Joannas hjärna är som en blinkande nöjespark under högsäsong, och för att funka normalt behöver hon ADHD-medicin. Som kostar pengar. Som inte finns eftersom hennes pappa är gravt deprimerad med en sjuklön som knappt täcker hyran. Joanna tvingas bli kreativ för att få fram pengar.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Tisdagsklubben

Karins tillvaro vänds plötsligt upp och ner när hon får reda på att hennes make Sten varit otrogen. Efter att ha varit gifta i 40 år och levt ett liv med att passa upp på sin make och dotter, börjar Karin nu omvärdera sin tillvaro. På en matlagningskurs träffar hon kocken Henrik.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Elizabeth

Drottning Elizabeth har levt igenom hela vår moderna historia och i rampljuset för en hel världs ögon och fotoblixtar, men det är först nu vi får ta del av hennes egen historia.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Spencer

Diana är på väg till ännu en julhelg med kungafamiljen, medveten om att hennes äktenskap med prins Charles rasat samman inför öppen ridå. Han ses allt oftare med Camilla Parker-Bowles medan hon fortsatt tvingats spela den perfekta hustrun.

Längd: 
1 tim 56 min
Ålder: 
11 år

Världens värsta människa

Julie fyller snart 30 år och hennes liv är en enda stor röra. Hon har kastat bort sin talang och hennes äldre pojkvän, Aksel – en framgångsrik serietecknare – vill att de ska stadga sig och skaffa familj. När hon en kväll smyger sig in på en fest träffar den yngre och charmiga Eivind.

Längd: 
2 tim 7 min
Ålder: 
7 år

West Side Story

Steven Spielbergs West Side Story är baserad på den framgångsrika Broadway-musikalen från 1957 och är en berättelse om ungdomlig kärlek och gängrivalitet i 50-talets New York.

Längd: 
2 tim 35 min
Ålder: 
11 år

Belfast

Nordirland i slutet av 1960-talet. I händelsernas centrum står Buddy, en ung pojke som närmar sig tonåren. Buddys liv är fyllt av familljekärlek, lekfullhet och blomstrande romantik.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Sidor