Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Drama

Dag för dag

Fem personer ger sig ut på en husbilsresa genom Europa för att uppfylla en äldre mans sista önskan.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Sista brevet från din älskade

Jennifer lever ett liv i lyx med sin välbärgade och inflytelserike make Laurence. Efter att en olycka, som får henne att tappa minnet, kämpar hon med att hitta tillbaka till vem hon är. En dag hittar hon gåtfulla kärleksbrev gömda i sitt hem.

Längd: 
1 tim 40 min
Ålder: 
Barntillåten

After We Fell

När oväntade händelser kring Tessa´s och Hardin´s respektive familjer sker sätts hela deras relation på spel. Den tredje delen i den omåttligt populära After-serien.
Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Tigrar

För Martin har det aldrig funnits några alternativ. Han ska bli fotbollsproffs till varje pris. När han säljs till en italiensk storklubb är han uppfylld av att vinna. Men drömmen förvandlas snabbt till en iskall mardröm.
Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
11 år

Respect

Den otroliga historien om en av musikens största ikoners strävan att finna sin röst. Oscar©belönade Jennifer Hudson spelar Aretha Franklin i "", där vi får följa henne från att sjunga i sin fars kyrkokör till internationell stjärnstatus.
Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

Minari

Jacob och Monica lämnade Korea för möjligheternas land USA, och har tillbringat några motiga år i Kalifornien där barnen Anne och David tillkommit. Nu går familjens flyttlass till Arkansas landsbygd, där Jacob vill försöka sig på att odla koreanska grönsaker.

Längd: 
1 tim 55 min
Ålder: 
11 år

En runda till

Thomas Vinterbergs (Festen, Jakten) hyllade drama med Mads Mikkelsen i spetsen. Filmen har, trots pandemin, setts av över 800 000 på dansk bio.

Längd: 
1 tim 57 min
Ålder: 
11 år

Sidor