Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Drama

Bränn alla mina brev

 "Bränn alla mina brev" är ett passionerat drama baserat på verkliga händelser där en kärleksaffär leder till oanade konsekvenser. Den centrala karaktären är Karin Stolpe som bär hela historien och dess vingslag på sina axlar.

Längd: 
Ej definierad
Ålder: 
Ej granskad

After Ever Happy

När en chockerande sanning om ett par familjer framkommer upptäcker de två älskarna att de inte är så olika varandra. Tessa är inte längre den söta, enkla, goda tjejen hon var när hon träffade Hardin - inte mer än han är den grymma, humöriga pojken hon föll så hårt för.

Längd: 
1 tim 35 min
Ålder: 
11 år

Elvis

Filmen utforskar Elvis Presleys liv och musik, samt hans komplicerade förhållande till sin gåtfulla manager - överste Tom Parker.

Längd: 
2 tim 39 min
Ålder: 
11 år

Top Gun: Maverick

Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av flygvapnets bästa piloter, är Pete ”Maverick” Mitchell där han hör hemma – en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften.

Längd: 
2 tim 11 min
Ålder: 
11 år

Downton Abbey: En ny era

Det globala fenomenets efterlängtade återkomst till biograferna, återförenar de älskade skådespelarna när de ger sig ut på en storslagen resa till södra Frankrike för att avslöja mysteriet med änkehertiginnans nyligen ärvda villa.

Längd: 
2 tim 5 min
Ålder: 
Barntillåten