Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Musik

Sing 2

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City.

Längd: 
1 tim 50 min
Ålder: 
7 år

West Side Story

Steven Spielbergs West Side Story är baserad på den framgångsrika Broadway-musikalen från 1957 och är en berättelse om ungdomlig kärlek och gängrivalitet i 50-talets New York.

Längd: 
2 tim 35 min
Ålder: 
11 år

Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace

Nick Cave är en av nutidens främsta artister, och har med sitt band The Bad Seeds gjort ett starkt avtryck på bio med sina tidigare föreställningar och filmer 20,000 Days On Earth, One More Time With Feeling och Distant Sky Live in Copenhagen.

”Idiot Prayer tar andan ur en med sin exorcism av döden, religionen och kärleken” –  NME, ★★★★★

Spellista med låtar Nick Cave spelar under konserten

Längd: 
1 tim 40 min
Ålder: 
Barntillåten

Våga drömma

I Hollywoods bländande värld, utspelar sig berättelsen om Grace Davis - en superstjärna vars talang och ego har nått ofattbara höjder. Hennes överarbetade personliga assistent, Maggie, är fast med att springa ärenden men hennes stora dröm sedan barndomen är att bli musikproducent.

Längd: 
1 tim 52 min
Ålder: 
7 år

Western Stars

"Western Stars" är den storslagna filmversionen av Bruce Springsteens globalt framgångsrika album med samma namn. Springsteens mångåriga medarbetare Thom Zimny har regisserat filmen tillsammans med Springsteen själv, vilket gör detta till ”Bossens” regidebut.

Längd: 
1 tim 23 min
Ålder: 
Barntillåten

En del av mitt hjärta

35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för.

Längd: 
1 tim 58 min
Ålder: 
7 år

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody är en hyllning till Queen, deras musik och frontman Freddie Mercury, en artist som med sin utlevande stil blev ett av de största namnen inom rock.

Längd: 
2 tim 14 min
Ålder: 
7 år