Biograf Royal Tranås

Film är bäst på bio

Angående Corona

Angående Corona

Regeringen har på inrådan från Folkhälsomyndigheten beslutat att den som besöker allmänna sammankomster med fler än 50 personer måste kunna visa upp ett giltigt covidbevis tillsammans med ID-handling. Detta gäller samtliga i sällskapet som är 18 år eller äldre. Det ska också vara minst 1 meter mellan varje sällskap och max 8 personer per sällskap.

Salongen har 291 platser och vi har fri placering. Vi har begränsat antalet platser till 100 per föreställning för att säkerställa goda möjligheter att sprida ut sig. Det ska alltid finnas minst 2 tomma stolar mellan varje sällskap. Max 8 personer per sällskap får sitta tillsammans. Vi städar noggrant och spritar kontaktytor samt vädrar salongen mellan föreställningarna. Våra toaletter har beröringsfria sensorer för handfat och spolning. Skulle ni av någon anledning känna er osäkra återlöser vi givetvis biljetterna.

Vi följer myndigheternas riktlinjer och håller oss kontinuerligt uppdaterade.

Till er som frågat vilka låtar som spelas före filmerna kan ni under tiden roa er med att leta upp era favoriter i denna Spotifylista. Här hittar ni många av de låtar som spelats senaste åren.


Covidbevis

Covidbevisen, ibland kallade covidpass eller vaccinationsbevis, har en begränsad giltighetstid och kan behöva förnyas. Kontrollera giltighetstiden på era covidbevis i tid före ert biobesök. Har giltighetstiden passerats är det enkelt att förnya covidbeviset genom att besöka webbplatsen covidbevis.se. Alla som har vaccinerats med två doser kan skaffa covidbevis på covidbevis.se.

Observera att du inte räknas som fullvaccinerad förrän 14 dagar efter den andra dosen är tagen.

 

Här hittar du mer information om coronaviruset

Folkhälsomyndigheten - information och svar på frågor

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns information om viruset och smittspridning samt en lista med frågor och svar.

Folkhälsomyndighetens information om coronaviruset

Har du frågor om coronaviruset? Ring 113 13

Har du frågor om coronaviruset och covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13 (SOS Alarm). All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.